dimarts, 5 de juliol del 2011

19è CURS D'ESTIU D'ARPA

Del 27 de juny a l'1 de juliol ha tingut lloc el 19è CURS D'ESTIU D'ARPA, al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Aquí podeu veure'n els protagonistes:


Al professorat de l'Associació (Maria Lluïsa Sánchez, Maria Lluïsa Ibáñez, Marta Jarne, Teresa Espuny, Carme Ubach, Laura Boschetti, Myriam López i Arnau Roure) s'hi ha afegit un convidat d'excepció: el jove arpista holandès Remy van Kesteren. En Remy s'ha incorporat al curs a partir de dimecres, ha ofert master class al matí i xerrades a la tarda, i divendres ha participat en el concert de cloenda del curs. Els qui hem tingut la sort de poder escoltar-lo, difícilment l'oblidarem!

En Remy, en un moment del concert de divendres:Han participat al curs un total de 30 alumnes: 15 al matí (grau professional i superior), i 15 a la tarda (grau elemental).  

Els alumnes del matí amb en Remy van Kesteren:


 Els alumnes de la tarda amb en Remy van Kesteren:


En Remy ha parlat sobre Johann Sebastian Bach als alumnes del matí, i també als de la tarda: ha explicat en què consisteix la fuga, una de les formes musicals més complexes i difícils, i ens ha fet un joc: compteu quants cops se sent el tema principal en aquesta fuga de J. S. Bach. Aquí tenim la solució:


Divendres al matí hi ha hagut master-class amb els alumnes més grans. Aquí en teniu un petit tast, i podreu escoltar l'Olga tocant el primer temps de la Sonata de P. Hindemith: 


Divendres a les 18:30h ha tingut lloc a l'Auditori Eduard Toldrà el concert de cloenda. Ha començat amb l'actuació dels alumnes de la tarda; aquí podeu escoltar la seva interpretació de la Polka en Do de J. Press, dirigits per la Teresa:


Aquí podeu escoltar els alumnes del matí interpretant la "Danza del Molinero" del ballet El sombrero de tres picos de Manuel de Falla, en un arranjament de Maria Lluïsa Ibáñez, i dirigits per la mateixa Maria Lluïsa:


ENHORABONA A TOTS ELS PARTICIPANTS! 

Si voleu saber més coses d'en Remy, aquesta és la seva web: 

http://remyvankesteren.nl/


Si voleu veure totes les fotos, copieu i enganxeu aquest link al vostre navegador:  

https://picasaweb.google.com/carmeubachdorca/Fotos?authkey=Gv1sRgCLuj3onN-L7N5wE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada