dimarts, 15 d’abril de 2014

HOMENATGE A ROSA BALCELLS

El passat divendres 28 de març es complien els cent anys exactes del naixement de la Rosa Balcells, i ho varem commemorar en un indret molt especial per ella: l'Orfeó Gracienc.


El programa de l'acte comprenia una exposició, la projecció d'un documental i un concert. L'exposició s'obria amb un poema de Ventura Gassol dedicat a la Rosa:


El documental de Mireia Marín Fosalba va ser produït especialment per a l'ocasió:


El concert va començar amb l'actuació de l'Olga Benito, la més jove dels seus tretze néts:Va seguir amb el cor de noies del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, dirigides per Carles Josep Comalada i acompanyades a l'arpa per la Margarita Arnal:


I per acabar, un sextet d'arpes format per Cristina Badia, Teresa Espuny, Maria Lluïsa Ibáñez, Marta Jarne, Lina Serracarabassa i Carme Ubach:


La sala era plena dels seus familiars, deixebles, orfeonistes, i tots els amics que ens varen voler acompanyar en un dia tan especial, fent-nos arribar les seves felicitacions i mostres d'afecte al final de l'acte.

Dijous 3 d'abril varem repetir l'acte en un altre indret també molt significatiu per a ella, el Conservatori Municipal de Barcelona. Accedir al programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada