divendres, 11 de desembre del 2015

VIATGE A VALÈNCIA

Pel pont de desembre hem viatjat a València, a tornar la visita que ens varen fer l'Ana Martínez i els seus alumnes aquest estiu. Hem viatjat 29 alumnes de Catalunya procedents d'Amposta,  Barcelona, Santa Perpètua de Mogoda i Terrassa, i cinc profes.

L'objectiu del viatge ha estat preparar un programa de música de pel·lícules per a tocar juntament amb 23 estudiants valencians de Llíria, Torrent i València ciutat. En total, doncs, 52 alumnes de totes les edats i nivells han participat de la trobada. 

Aquest és el programa del concert:


Aquí estem tots els participants després de l'assaig general, a punt per anar a fer una visita turística per València:


Algunes fotos del concert:

Alumnes i profes després del concert:I mireu què ens havien preparat a la sortida:
Podeu veure totes les fotos que ens ha fet en Manel Marquès en aquest enllaç.


L'acollida dels amics valencians ha estat esplèndida, i en conjunt ha estat una experiència molt gratificant musicalment i humanament, tant per l'alumnat com pel professorat i les famílies. Tots ens hem quedat amb ganes que tingui continuïtat!!

Podeu veure els vídeos del concert en aquest enllaç.

Donem les gràcies a les famílies d'acollida, a l'Ana i al seu equip, i als pares que han col·laborat durant el concert en les projeccions i els enregistraments.

FINS AVIAT, XIQUETS!

1 comentari:

  1. Agraïm moltíssim la iniciativa una bella experiència per a tots els joves arpistes,esperem poder rebre els valencians a un proper intercanvi, moltíssimes gràcies a les famílies d'acollida, als prodessors per a la dedicació, fins la propera!
    Ana Saint-Dizier (mare de Tristana Bujía, AMPA Escola de Música Municipal Eixample, Barcelona)
    ana.saintdizier@gmail.com
    ps. siusplau difongueu l'enllaç a través dels professors participants, acabo de trobar-lo una mica per casualitat...gràcies

    ResponElimina